Dağ İlçelerine Duble Yol - Son Dakika
Yerel

Dağ İlçelerine Duble Yol

Dağ İlçelerine Duble Yol

Bursa'nın 4 dağ ilçesine hizmet verecek olan Misi ile Doğancı barajı arasındaki 15 kilometrelik duble yolun ihalesi yapıldı.

07.09.2012 16:54

Bursa'nın 4 dağ ilçesine hizmet verecek olan Misi ile Doğancı barajı arasındaki 15 kilometrelik duble yolun ihalesi yapıldı.

AK Parti Keles İlçe Başkanı Yaşar Keskin, yöre insanına 3 müjdeli haber verdi. Keskin, "5 Eylülde yapılan ihaleyi alan firma kanuni süreç tamamlanınca yol inşaatına başlayacak. Orhaneli, Keles, Harmancık, Büyükorhan ilçelerini Bursa'ya bağlayan yol, gidiş geliş duble olacak. 15 kilometrelik yolda kazalar da azalacak" dedi.

Bu arada,  Keles'e yapılacak olan 25 yataklı hastanenin tüm işlemlerinin tamamlandığını bildiren Keskin, "İhaleyi alan firma inşaata başladı ve 610 gün içerisinde işi tamamlayacak. Bina hizmete girdiği zaman Bursa'nın en uzak ilçelerinden biri olan Keles'te hastalar artık Bursa'ya sık sık gitmek zorunda kalmayacak. Hastane tam teşekküllü olacağı için, Keles'liler tedavilerini bu hastahanede yaptıracak" şeklinde konuştu.

2012 ilkbahar  aylarında dolu, don ve yağmurdan zarar gören çiftçilerin ekonomik olarak çok zarar gördüklerini, aldıkları krediyi ödeyemez duruma geldiklerini hatırlatan Keskin, "Bu durumda olan çiftçilerimizin borçları 1 yıl süre ile ertelenmiştir. Keles halkının büyük çoğunluğu tarım işleri ile uğraştığı için kara kara düşünüyorlardı. Bu erteleme sayesinde çiftçilerimiz rahat bir nefes alacaklar" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dağ İlçelerine Duble Yol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement