Darende'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Darende'den Kısa Kısa

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Darende ilçesine yaptığı ziyarette, "İnsanımıza hizmet anlayışı içerisinde siyaset yapmaktayız" dedi.

18.02.2013 18:25

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Darende ilçesine yaptığı ziyarette, "İnsanımıza hizmet anlayışı içerisinde siyaset yapmaktayız" dedi.

Milletvekili Cemal Akın, Balaban AK Parti Belde Başkanı Durdu Dizdar'ın babasının cenaze törenine katıldıktan sonra Darende'ye bağlı Aşağıulupınar ve Ayvalı beldelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ayvalı beldesindeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Cemal Akın, hükümetin çalışmalarını anlattı.

Akın, " Türkiye'mizi AK Parti anlayışıyla inşallah çok daha müreffeh günlere taşıyacağız. Bu işler gönül işidir, inanç işidir, bir sevda işidir. Burada gerek teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarımız, gerek partimize gönül vermiş vatandaşlarımız ve biz milletvekilleri bütün arkadaşlarımızla, başbakanımızla birlikte ülkemize, insanımıza hizmet anlayışı içerisinde siyaset yapmaktayız" dedi.

-"Paramı Biriktiriyorum, Kitabımı Alıyorum, Okuyorum Projesi"-

Darende ilçesinde ilk defa düzenlenen kitap şenliğinde çok sayıda öğrenci yarıyıl tatilinde biriktirdikleri harçlıkları ile kitap aldı.

Darende'de Kaymakamlık, Belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Esnaf Kredi ve Kefaalet Kooperatifi ile Kaynak Yayınlarının ortaklaşa yürüttüğü "Paramı biriktiriyorum, Kitabımı Alıyorum, Okuyorum Projesi" kapsamında kitap şenliği düzenlendi.

15 yayınevinin 10 bin civarında kitapla katıldığı etkinlikte yarıyıl tatiline girerken öğrencilere dağıtılan kumbaralarda biriktirilen paralarla istedikleri kitapları almaları sağlandı.

Esnaf Kefaalet Salonu'nda düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Kaynak Yayın Grubu Bölge Temsilcisi Fikret Tanış öğrencilerin kendi biriktirdiği paralarla kitap alma alışkanlığını kazanmasını amaçlayan projenin okumaya teşvik etmenin yanı sıra tasarrufa da yönelttiğini söyledi.

Muhabir: Aslan Tektaş/ Ensar Özdemir

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darende'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement