Datçalı Astsubaylar Günlerini Doyasıya Kutladı - Son Dakika
Yerel

Datçalı Astsubaylar Günlerini Doyasıya Kutladı

Datçalı Astsubaylar Günlerini Doyasıya Kutladı

Dünya Astsubaylar Günü'nde Datça'da bir araya gelen astsubaylar, gönüllerince eğlendi.

02.11.2013 10:45

Dünya Astsubaylar Günü'nde Datça'da bir araya gelen astsubaylar, gönüllerince eğlendi.

Dünya Astsubaylar Günü, Datça'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Her yıl 17-20 tarihlerinde kutlanan ve geleneksel hale gelen etkinliklerin ikincisi bu yıl Datça Gölmar Tesislerinde verilen yemekle sona erdi.

Etkinliklere Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Muğla İl Başkanı Halil Ergenli, Başkan Yardımcısı Fethi Çiray ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Selçuk ve Bahtiyar Şeytan katıldı.

TEMAD Muğla İl Başkanı Halil Ergenli, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Astsubayların çalışma koşullarının zorluğu ve iyileştirme çalışmaları için görüşmelerin devam ettiğini belirten Ergenli, "Bizler bu vatana onur ve gururla hizmet ettik, etmeye de devam ediyoruz. Görevimiz sırasında yaşadığımız zorluklar ve hayat mücadelesi emekli olduktan sonra da devam ediyor bu hayat mücadelesinde birlik ve dayanışma içinde olmamız gerekliliğine inanıyoruz. Sorunlarımızın çözümü için hep birlikte ve kararlılıkla mücadele etmemiz gerekiyor. Ancak birlik ve beraber olursak sorunların üstesinden gelebiliriz" dedi.

Etkinliğe katılan çok sayıda emekli ve muvazzaf astsubay, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenerek yılların verdiği yorgunluğu gidermeye çalıştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Datçalı Astsubaylar Günlerini Doyasıya Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement