Dayanışma Yemeğinde Başkan Alıcık'tan Zeybek Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Dayanışma Yemeğinde Başkan Alıcık'tan Zeybek Gösterisi

Dayanışma Yemeğinde Başkan Alıcık\'tan Zeybek Gösterisi

Nazilli Alevi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, birlik ve dayanışma yemeği düzenleyerek yeni yapılan Cem Evinin tefrişatına katkıda bulundu.

13.12.2013 10:52

Nazilli Alevi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, birlik ve dayanışma yemeği düzenleyerek yeni yapılan Cem Evinin tefrişatına katkıda bulundu.

Ahmet Şensan Kültür Merkezinde yapılan dayanışma yemeğine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, CHP ilçe Başkanı Ali Deveci, MHP ilçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP İl Genel Meclisi üyesi Necmettin Ünivar, CHP Belediye Başkan Aday adayı Cavit Yenipazarlı ve Ferda Çağlar Erkut ile çok sayıda davetli katıldı.

Geleneksel hale gelen birlik ve dayanışma yemeğini bu kez yeni faaliyete geçen Cem evine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediklerini ifade eden Dernek Başkanı Ali Haydar Yetim; "Bu gece bir araya gelerek geçmişimizi hatırlamak gelecekte de neler yapabiliriz bunların analizini yapmak en önemlisi de hep birlikte gönlümüzce eğlenmektir. İşte bu yüzden gayesi ve amacı belli olan yemeğimizin adını dostluk ve dayanışma yemeği koyduk. Uzaktan ve yakından yemeğimize teşrif eden tüm gönül dostlarımıza teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim" dedi. Ali Haydar Yetim konuşmasının devamında AK Parti iktidarına yüklenerek AK Parti İktidarının her anlamda hata yaptığını, Alevilerin birçok şeyi iyi gördüğünü ifade etti.

ZEYBEK GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Birlik ve dayanışma yemeğine katılarak destek olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise; "Biz insanlar, birbirimizi sevmeli saymalıyız. Dinimizin ana teması sevgi ve saygı üzerine kurulmuştur ki bizler de birbirimize sevgi saygı göstermek zorundayız. Birbirimize sevgi ve hoşgörü göstermeyi ilke edindik. Çünkü sevgi ve hoşgörü bizim gönlümüzde her zaman en büyük yerini aldı" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından türkülerle dernek üyeleri doyasıya eğlenirken, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın sahneye çıkarak dernek üyeleri ile zeybek oynaması büyük ilgi gördü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dayanışma Yemeğinde Başkan Alıcık'tan Zeybek Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement