Demokrasi Nöbetine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbetine Anlamlı Ziyaret

Demokrasi Nöbetine Anlamlı Ziyaret

Muş’un Malazgirt Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, ilçede demokrasi nöbeti tutan halkı ziyaret etti.

19.07.2016 11:15

Muş'un Malazgirt Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, ilçede demokrasi nöbeti tutan halkı ziyaret etti.

Türkiye'yi karanlık bir mecraya sürüklemek isteyen cuntanın kanlı ve başarısız darbe girişimi, halktan büyük tepki görmeye devam ediyor. Karanlık olayın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen, vatandaş demokrasi nöbetine devam ediyor. Malazgirt Emniyet Müdürü Ömer Akpınar da, Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan halkı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz'i ziyaret etti.

Demokrasi nöbeti bekleyen Malazgirtliler, bu tabloyu ayakta alkışladılar. Darbenin yaşandığı ilk günden beri Malazgirt Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutan vatandaşlara teşekkür eden Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, "Cenab-ı Hak böyle bir günü bir daha yaşatmasın. Günlerdir gelip burada demokrasi nöbeti tutan tüm Malazgirt halkına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Malazgirt Emniyet Müdürü Akpınar'ın anlamlı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ise, "En başta bizleri ziyaret ederek onurlandıran müdürümüze ve darbenin yaşandığı ilk günden beri bizleri yalnız bırakmayan Malazgirt halkına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Gönültaş da, nöbet tutan vatandaşlara kendi elleriyle semaver çayı ikram etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbetine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement