Denizci Komutanlardan Valiye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Denizci Komutanlardan Valiye Ziyaret

Denizci Komutanlardan Valiye Ziyaret

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Limanı'na gelen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 1.Muharip Filotillası Komodoru Dnz.Kd.Alb.A.Hakan Güneş ve TCG Gediz (F-495) Firkateyni Komutanı Kurmay Yarbay Altan Altınkaya'yı makamında kabul etti.

25.06.2013 13:36

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Limanı'na gelen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 1. Muharip Filotillası Komodoru Dnz. Kd. Alb. A. Hakan Güneş ve TCG Gediz (F-495) Firkateyni Komutanı Kurmay Yarbay Altan Altınkaya'yı makamında kabul etti.

Atatürk'ün şehri Samsun'da bulunmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten 1'nci Muharip Filotillası Komodoru Dnz.Kd.Alb. A.Hakan Güneş, "Şahsıma ve personelime Samsun Limanı'na yanaştığım andan itibaren görevlilerin ve halkımızın gösterdikleri yakın ilgiden çok duygulandık ve mutlu olduk. Samsun'a ziyaretimiz esnasında Sayın Valimizi ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ederiz" dedi.

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmasında, "Limanımızı ve bizleri ziyaret eden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 1'nci Muharip Filotillası Komodoru Dnz. Kd. Alb. A.Hakan Güneş ve TCG Gediz (F-495) Firkateyni Komutanı Kur.Yrb. Altan Altınkaya'ya teşekkür ediyorum. Kendilerine hoş geldiniz diyorum.

Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve kurtuluşa giden yolda ilk adımın atıldığı, ilkadım kenti Samsun'da olmaları bizleri de mutlu etmiştir. Bu vesile ile 'TCG Gediz (F-495) Firkateyni bugün 14.00-17.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açık olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Dnz.Kd.Alb. A.Hakan Güneş ve Kur.Yrb. Altan Altınkaya, Vali Aksoy'a gemilerini simgeleyen bir şilt takdim etti.

Samsun Valisi de konuklarına üzerinde Atatürk Anıtı bulunan kabartma bir pano hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizci Komutanlardan Valiye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement