Denizli'de "Futbol Prensi" Seçmeleri Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Denizli'de "Futbol Prensi" Seçmeleri Yapılacak

TRT Spor kanalında yayınlanan "Futbol Prensi" yarışmasının Denizli seçmeleri, 14 Ocak'ta yapılacak.

12.01.2012 16:00

TRT Spor kanalında yayınlanan "Futbol Prensi" yarışmasının Denizli seçmeleri, 14 Ocak'ta yapılacak.

Futbol Prensi Denizli İl Temsilcisi Burç Eryiğit, yaptığı yazılı açıklamada, yayınlandığı her ülkede ilgi uyandıran "Futbol Prensi" yarışmasının, gençleri hayalleriyle buluşturan bir yetenek yarışması olduğunu belirtti.

Yarışmanın 14 Ocak'ta Dr. Samim Gök Akkonak Stadı'nda Denizli seçmelerinin yapılacağını kaydeden Eryiğit, elemelere 14-16 yaş grubundaki isteyen herkesin hiçbir ücret ödemeden yarışmanın aynı adresli internet sitesi ya da etkinlik alanında kurulan başvuru noktasından başvurabileceklerini dile getirdi.

Eryiğit, yarışmanın il seçmelerinde eski İngiliz futbolcu ve Liverpool alt yapı direktörü Ian Butterworth ve Paul Jones ile Ahmet Çakar ve Ali Ece'nin jüri üyesi olarak görev yapacağını belirterek, yarımanın Türkiye finali sonunda belirlenecek "Futbol Prensi"nin, tüm masrafları karşılanarak İngiltere'de futbol ve dil eğitimi alma fırsatı yakalayacağını bildirdi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de 'Futbol Prensi' Seçmeleri Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement