Desob Başkanı Kayıkçı: "Düzce Esnafı, 2012 Yılından Beklediklerini ve Umduklarını Bulamadı" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Desob Başkanı Kayıkçı: "Düzce Esnafı, 2012 Yılından Beklediklerini ve Umduklarını Bulamadı"

29.12.2012 15:39

(DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce esnafının 2012 yılından beklediklerini ve umduklarını bulamadığını söyledi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği

(DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce esnafının 2012 yılından beklediklerini ve umduklarını bulamadığını söyledi.

Kayıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, esnafın AVM ve büyük marketlerle rekabet edebilme gücü olmamasından dolayı durumunun içler acısı olduğunu anlattı.

Esnafın durumunun her geçen gün kötüye gittiğine dikkati çeken Kayıkçı,

"Ortada haksız rekabet var. Buna acil önlem alınması gerekiyor. Her hafta birkaç esnafımız kepenk kapatmaktadır. 'Perakende Yasası'nın kanunlaşmasını bekliyorduk, fakat bu yıl beklentilerimiz boşa çıktı. Bu nedenle Düzce esnafı, 2012 yılından beklediklerini ve umduklarını bulamadı" diye konuştu.

Muhabir : Barış Zengin/ Onur Orhan

Yayıncı: Murat Paksoy - DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Desob Başkanı Kayıkçı: 'Düzce Esnafı, 2012 Yılından Beklediklerini ve Umduklarını Bulamadı' - Son Dakika


Advertisement