Devrek AK Parti İlçe Teşkilatından İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Devrek AK Parti İlçe Teşkilatından İftar Yemeği

Devrek AK Parti İlçe Teşkilatından İftar Yemeği

Devrek AKP ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde il ve ilçe yönetimi ile partililer bir araya geldi.

02.08.2013 11:19  Güncelleme: 11:34

Devrek AK Parti(AKP) ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde il ve ilçe yönetimi ile partililer bir araya geldi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan AK Parti ilçe teşkilatı tarafından organize edilen ve Yaşam Park'ta düzenlenen iftar yemeğinde Milletvekili Ulupınar ile il, ilçe, belde yöneticileri ve partililer bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine; Zonguldak Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Ak Parti 23 Dönem Milletvekili Polat Türkmen, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Aldıbaş, Vacit Durdubaş Nazmi Öksüz, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğinde davetlilere hitap eden AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, "Öncelikle her yıl geleneksel hale getirdiğimizi iftar yemeğine uzaktan yakından iştirak eden herkese teşekkürlerimi sunuyor ve bu mübarek ayda iftar sofrasında sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum idrak edeceğimiz Ramazan Bayramının da milletimize, memleketimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bildiğiniz gibi hükümetimiz her alanda çok büyük hizmetlere imza atmıştır atmaya da devam etmektedir. Ak Partiyi halkımız karanlık günlerden kurtarmak için kurdu ve ilk seçimlerde de iktidara taşıdı. Bizde siz teşkilat mensuplarımızla beraber geceli gündüzlü çalışarak hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalara katkı sağladık. Devrek ilçe teşkilatı olarak kurulduğundan bu güne üç genel seçim, iki yerel seçim ve iki, referandum geçirdi. Girdiği bu seçimlerde bölgenin üzerinde oy alarak her zaman genel merkezimizin takdirini kazandı. Bu zaferler teşkilatımızın birlik ve beraberliği ve uyum içerisinde çalışmasının ürünüdür. Kim bu birlik ve beraberliği bozmak kalkarsa her zaman onun karşısında olduğumuzu ifade etmek isterim.

Yaklaşan yerel seçimler için teşkilatımız her türlü fedakarlığı ve çalışma azmini yitirmeden fitne ve fesada geçit vermeden çalışmalarına ara vermeden devam edecektir. Hiç kimse teşkilatları yok sayarak bir yerlere gelme çabası içine girmesin. Teşkilatımız, milletvekillerimiz, il, teşkilatımız, Genel merkezimiz titiz çalışmalar sonrasında en doğru kararı verecektir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek AK Parti İlçe Teşkilatından İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement