Didim 75 Gençlik Özgecan'ı Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Didim 75 Gençlik Özgecan'ı Unutmadı

Didim 75 Gençlik Özgecan\'ı Unutmadı

Didim 75 Gençlik Oluşumu, Mersin’de katledilerek öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ruhu için Didim merkez camiinde mevlit okuttu; ardından lokma hayrında bulundu.

20.02.2015 15:06

Didim 75 Gençlik Oluşumu, Mersin'de katledilerek öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ruhu için Didim merkez camiinde mevlit okuttu; ardından lokma hayrında bulundu.

Mersin'de katledilerek öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için ülke genelinde protesto eylemleri sürerken Didim'de kurulan Didim 75 Gençlik Oluşumu üyeleri Özgecan'ı unutmadı. Didim 75 gençlik Oluşumu Özgecan Aslan için Cuma namazı öncesinde Merkez Camiinde mevlit okutuldu; ardından Camii önünde lokma hayrında bulunuldu.

Merkez Camiindeki lokma hayrına Didimlilerde ilgi gösterirken Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel, Özgecan Aslan'ın öldürülmesine yönelik olayı vahşet olarak nitelerken "Biz oluşum olarak Özgecan kardeşimizin ruhu için ve yine katledilerek öldürülen tüm kadınlar için lokma hayrında bulunduk. Kadınlara yönelik bu tür saldırıları asla tasvip etmiyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını istiyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim 75 Gençlik Özgecan'ı Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement