Didim'de CHP'den Kamu Kurumlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Didim'de CHP'den Kamu Kurumlarına Ziyaret

Didim\'de CHP\'den Kamu Kurumlarına Ziyaret

CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

14.07.2014 15:30  Güncelleme: 15:40

CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve beraberindeki heyet Didim Kaymakamlığı, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği'ni ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından yeniden CHP İlçe Başkanlığına seçilen İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve beraberindeki İlçe yöneticileri resmi kurumları ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Karataş ve İlçe yöneticileri, ilk olarak Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün'ü ziyaret etti.

Ardından Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Karataş yeni yönetim kurulu üyelerine tanıtarak, Didim'in ilerlemesi ve gelişmesi ile CHP olarak yapacakları çalışmalardan bahsetti; bu noktada resmi kurum ve kuruluşların katkısının önemli olduğunu ifade etti.

Kaymakam Emiroğlu ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederken, yeni yönetim kurulunun çalışmalarında başarılar diledi.

CHP İlçe Yönetimi daha sonra Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliğinin yeni Başkanı Sevinç Karataş'ı ziyaret edip, hayırlı olsun temenni etti. CHP heyeti daha sonra Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut ile İlçe Emniyet Müdürü Ömür Candemir'i ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerde fikir alış verişinde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de CHP'den Kamu Kurumlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement