Dilovası Tüm Karadenizliler Derneği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Dilovası Tüm Karadenizliler Derneği Açıldı

Dilovası Tüm Karadenizliler Derneği Açıldı

Dilovası Tüm Karadenizliler Derneği düzenlenen törenle açıldı.

05.04.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Tüm Karadenizliler Derneği düzenlenen törenle açıldı. Derneği açılış kurdelesinin Kaymakam Hulusi Şahin ve Belediye Başkanı Ali Toltar kesti.

Derneğin açılış programına Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz, AK Parti Dilovası SKM Başkanı İhsan Şanlı, Dilovası Tüm Karadenizliler Dernek Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ilçedeki STK Başkanları, Muhtarlar ve iş adamları katıldı.

Açılış programında konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, "Dilovalılar olarak bizler Türkiye'nin bir mozaiğini oluşturuyoruz. Türkiye'nin her yerinden her kesiminden vatandaşlarımız bir hayat kurmak için toplandık ve şuan da 46 bin nüfusa sahip ileride burada daha fazla olacaktır. Nüfusumuz burada doğduğu memlekete sahip çıkıyor. Bizler doğduğumuz yerleri asla unutmuyoruz. Tüm Karadenizliler derneğinin ve diğer tüm derneklerin biz bu kapsamda değerlendiriyoruz. Bu derneğimizin de diğer derneklerimiz gibi huzura, barışa, kardeşliğe, örf ve adetlerin yaşaması için çalışacağına inanıyorum,"dedi.

Kentlerde derneklerin kültürlerin yaşatılması için önemli rol oynadığını belirten Başkan Toltar, "Kültürlerin gelecek nesillere aktarılması için dernekler köprü vazifesi görüyor. Dernekler sayesinde insanların yöresel kültürleri yaşatılmaya çalışılıyor ve bu kültürel öğelerin yeni nesile aktarılması için dernekler büyük bir rol oynuyor. Yeni dernek lokalinin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Tüm Karadenizliler Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement