Diyanet-Sen'den Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Diyanet-Sen'den Esnaf Ziyaretleri

Diyanet-Sen\'den Esnaf Ziyaretleri

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Çaycuma Temsilciliği esnafları ziyaret etmeye başladı.

03.03.2014 10:45

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Çaycuma Temsilciliği esnafları ziyaret etmeye başladı.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Çaycuma Temsilciliği Başkanı Kenan Tunç ve ekibi Çaycuma'da büyük ilgi gören "Cuma Buluşmaları" programından sonra şimdi de Çaycuma esnafıyla dayanışma ve kaynaşma amacıyla "Esnaf Ziyaretleri"programı başlattı. Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Tunç, ziyaret ettiği esnaflara yeni yönetim kurulunu tanıtıp esnaflarla çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Esnafları 15 Mart 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma programına davet eden Tunç ve ekibine Çaycuma esnafı büyük ilgi gösterdi. Başkan Tunç yaptığı açıklamada amaçlarının başta esnaflar olmak üzere her kesimle güzel ilişkiler içinde olmak olduğunu belirtti. Tunç, kendilerine büyük ilgi gösteren Çaycuma esnafına teşekkür ederek ziyaretlerinin devam edeceğini bildirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyanet-Sen'den Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement