Diyarbakır Büyükşehir Belediye Engelli Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Engelli Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Engelli Basketbol Takımı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

10.01.2012 15:16

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Engelli Basketbol Takımı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Oynadığı 3 maçı kazanarak Siverek Belediyespor ile zirveyi paylaşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da mağlup etti. Ziya Gökalp Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada iyi bir mücadele örneği sergileyen Sarı-kırmızılı ekip, güçlü rakibini 42-28 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Ramazan Deniz, galip geldikleri maçta oyuna tutuk başladıklarını söyledi. Deniz, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İstediğimiz gibi organize olamadığımız için maçın ilk bölümünde istediğimiz gibi mücadele edemedik. Ancak daha sonra yaptığımız müdahalelerle oyunu istediğimiz gibi yönlendirmeye başladık. Karşılaşmayı da kazanarak, salondan galip ayrılmayı başardık" dedi.

HEDEF PLAY OFF

6 takımın mücadele ettiği ligde zirve yarışının büyük bir çekişmeye sahne olduğunu belirten Deniz, "Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi F Grubunda yer alıyoruz. 6 takımın mücadele ettiğini ligin ilk iki sırasını alan takımlar Play-off'a çıkacak. Bu hedefe şu an yakın olan takımların başında yer alıyoruz. Zirve yarışını Siverek Belediyespor ile paylaşıyoruz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz başarıya ulaşır ve Play-off'a çıkmayı garantileriz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Büyükşehir Belediye Engelli Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement