Diyarbakırlı Atıcılar Rekor ve Başarı ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırlı Atıcılar Rekor ve Başarı ile Döndü

Diyarbakırlı Atıcılar Rekor ve Başarı ile Döndü

Diyarbakırlı atıcılar, Mersin’deki Türkiye şampiyonasından rekorlar ve önemli başarılarla döndü.

18.05.2014 13:48

Diyarbakırlı atıcılar, Mersin'deki Türkiye şampiyonasından rekorlar ve önemli başarılarla döndü. Ömer Akgün, barajı geçerek milli takıma seçilirken, Elif Yaşar ise Türkiye rekoru kırdı.

Diyarbakır'lı atıcılar, Mersin'in Erdemli ilçesinde yapılan Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda rekor kırdı, önemli başarılar kazandı. Milli takım seçmesi özelliği de taşıyan şampiyonada Büyük Erkekler Havalı Tüfek Kategorisi'nde Ömer Akgün 618.0 puan ile ikinci olarak milli takıma seçilme barajını geçti. Ömer Akgün, milli takıma seçilerek yurt dışındaki şampiyonalara gitme hakkı kazandı. Genç Erkekler Ateşli Tüfek Kategorisi'nde Mehmet Gezer, 50 metre 3x40 atışında birincilik madalyası kazandı. Ömer Akgün, Mehmet Akgün ve Cihan Binbir'den oluşan Gençlikspor takımı, Büyük Erkekler Ateşli Tüfek takım sıralamasında ikincilik kupasına uzandı.

Genç Bayanlar Ateşli Tüfek dalında Elif Yaşar, 50 metre atışında 601.3 puan toplayarak yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. 50 metre yat atışında Edanur Tarhan 593,0 puan toplayarak üçüncülük kazandı. Genç Bayanlar Ateşli Tüfek Takım sıralamasında ElifYaşar, Edanur Tarhan ile İremnur Erdoğan'dan oluşan takım ikinci oldu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakırlı Atıcılar Rekor ve Başarı ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement