Diyarbakırlı Atıcılardan Kupalara Ambargo - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırlı Atıcılardan Kupalara Ambargo

Diyarbakırlı Atıcılardan Kupalara Ambargo

Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonasına, Diyarbakır'ı temsilen katılan sporcular, 2 birincilik, 2 İkincilik ve 3 üçüncülük ile toplamda 9 madalya aldılar.

09.09.2016 16:57

Mersin'de 31 Ağustos -3 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonasına, Diyarbakır'ı temsilen katılan sporcular, 2 birincilik, 2 İkincilik ve 3 üçüncülük alarak toplamda 9 madalya aldılar. Diyarbakır takımı gençlerde takım halinde de 9 madalya ile ikinci oldu.

Mersin Erdemli'de 31 Ağustos -3 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonasına, Diyarbakır'ı temsilen katılan sporcular, 2 birincilik, 2 İkincilik ve 3 üçüncülük alarak toplamda 9 madalya aldılar. Diyarbakır takımı gençlerde takım halinde de 9 madalya ile ikinci oldu. Takımda; Büyük erkekler 3X40'de Ömer Akgün ve Genç erkekler 3X40 Yılmaz Akgün birinci olurken, aynı kategoride Mehmet Gezer'de üçüncülüğü elde etti. Yine Büyük Erkekler Yat'ta Ömer Akgün, Genç erkekler Yat'ta Yılmaz Akgün, Mehmet Gezer, Şehmus Güzel'den oluşan takım ikinciliği elde etti. Genç Erkekler Yat (bireyselde) Şehmus Güzel birde üçüncülük elde etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakırlı Atıcılardan Kupalara Ambargo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement