Doğan Hızlan Kütüphanesi'ne Kitap Bağışı Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Doğan Hızlan Kütüphanesi'ne Kitap Bağışı Devam Ediyor

Doğan Hızlan Kütüphanesi\'ne Kitap Bağışı Devam Ediyor
06.06.2012 11:38

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Doğan Hızlan Kütüphanesi'ne bugüne kadar yaklaşık 7 bin kitap bağışlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Doğan Hızlan Kütüphanesi'ne bugüne kadar yaklaşık 7 bin kitap bağışlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Atatürk Kültür Parkı'nda hizmet veren Doğan Hızlan Kütüphanesi, gelecek nesillere bilgi mirası bırakmak isteyen vatandaşların ilgi odağı oldu. Mart ayında başlatılan bağış kampanyasına destek veren vatandaşlardan yaklaşık 7 bin adet kitap bağışı alan Doğan Hızlan Kütüphanesi, Antalyalıların kitaba ve kitap okumaya verdikleri önemin gözler önüne serilmesini sağladı.

HEDEF 65 BİN KİTAP

Hem Türkiye'nin önde gelen yayınevlerinden, hem de Antalyalı kitapseverlerden gelen bağışlar sayesinde gittikçe gelişen Doğan Hızlan Kütüphanesi, Antalya'nın en büyük bilgi ve araştırma merkezi olma hedefinde emin adımlarla ilerliyor. 65 bin kitap kapasitesine sahip olan raflarını en kaliteli yayınlarla doldurabilmek için çalışan Doğan Hızlan Kütüphanesi, yeni kitaplar satın alma yoluyla da koleksiyonunu genişleterek çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan Hızlan Kütüphanesi'ne Kitap Bağışı Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement