Malatya Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Malatya Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde, 27 belediye işçisinin alacağı ücret artışı belirlendi. Karaman, törende yaptığı konuşmada, insan odaklı bir politika izlediklerini ve işçi alacakları konusunda çok hassas olduklarını belirtti.
Emeğe saygı göstermeyenlerin kendilerine de saygısı olamayacağını ifade eden Karaman, "Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman emeğin ve çalışanların yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz" dedi.
Belediye İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Osman Nuri Solmazgül de belediye çalışanı 27 üyelerinin haklarını koruduklarını ifade ederek, "Belediyeler içerisinde işçilerin hak ve alacakları konusunda en sorunsuz ilçe Doğanşehir. Bunun için belediye başkanına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Karaman ile Solmazgül, toplu iş sözleşmesi imzaladı.
- MALATYA
Son Dakika › Yerel › Doğanşehir Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.