Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı'nda İftar Sofrası Kurdu - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı'nda İftar Sofrası Kurdu

Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı\'nda İftar Sofrası Kurdu

Döşemealtı Belediyesi’nin Dağbeli ile başlayan iftar sofrası Bademağacı Mahallesi’nde devam etti.

20.06.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediyesi'nin Dağbeli ile başlayan iftar sofrası Bademağacı Mahallesi'nde devam etti.

Bağdemağacı Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programına Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'de katıldı. Mahalle halkını selamlayan Başkan Genç, ezanın okunmasıyla birlikte iftarını mahalle sakinleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yaptı. Yemek duasını Belediye Meclis Üyesi Ramazan Bahşi gerçekleştirdi.

DHT SANATÇILARI AYAKTA ALKIŞLANDI

İftar yemeğinin ardından sahne alan Döşemealtı Belediyesi'nin Halk Tiyatrosu, (DHT) 'Bir Hoş Seda' isimli ortaoyununu sahneledi. DHT Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan ve profesyonel tiyatro ekibi tarafından sahnelenen orta oyununda kanlı Nigar, Arap bacı ve diğer karakterler büyük bir başarı ile yeniden canlandırıldı. Tiyatro sanatçılarının performansı ayakta alkışlandı.

TİYATRO VATANDAŞIN AYAĞINA GİDECEK

Belediye Başkanı Turgay Genç, iftar sofrasına katılan Bademağacı sakinlerine teşekkür etti. DHT'nin kurulma nedenini anlatan Başkan Genç, "Kültürel, sanatsal ve sportif olarak Antalya kent merkezinde ne varsa Döşemealtı'nda da olsun istiyoruz. Bundan böyle hiç kimse tiyatro izlemek için kent merkezine gitmek zorunda kalmayacak. Müfit Kayacan hocamızın önderliğinde kurduğumuz Halk Tiyatromuz, oyunlarını Döşemealtı'nın mahallelerinde sizler için sahneleyecek. Tıpkı bugün akşam olduğu gibi" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesi, Bademağacı'nda İftar Sofrası Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement