Döşemealtı Yaz Kursları'na Rekor Katılım - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Yaz Kursları'na Rekor Katılım

Döşemealtı Yaz Kursları\'na Rekor Katılım

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde Yaz Kursları, düzenlenen törenle başladı.

29.06.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Yaz Kursları, düzenlenen törenle başladı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından bu yıl Bademağacı, Dağbeli, Karaveliler, Ekşili gibi uzak mahallelere servis konulması yaklaşık 2 ay devam edecek yaz kurslarına katılımın geçen yıla oranla iki katına çıkmasına neden oldu. 22 branş olarak planlanan bu yılki kursların, bazı branşlara yeterli ilginin olmaması nedeniyle toplam 18 branşta açıldığı belirtildi. Kurslar, bin kişiden fazla ilk ve ortaöğretim öğrencisinin katılımıyla başladı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Kursları, Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenin ardından start verildi. Açılış konuşmasını yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmak, çöp toplamak, ruhsat vermekten ibaret olmadığını belirtti. Başkan Genç, "Belediyeler, bulundukları bölgelerde halkına yönelik sosyal, kültürel, sportif ve benzeri amaçlı kurslar da düzenleyebilir. Yaz Kursları da buna örnektir. Kaymakamlığımız nezaretinde yapılan yaz kurslarının, çocuklarımız ve aileleri için sağlıklı ve bol eğlenceli geçmesini dilerim" dedi.

Kaymakam Mehmet Baygül ise yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan bu tür aktivitelerle uzak tutabiliriz. Döşemealtı Belediyesi'ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Döşemealtı Yaz Kursları'nın bu yıl, futbol, basketbol, voleybol, badminton, halter, judo, karete, muay thai, teakwando, güreş, masa tenisi, okçuluk, satranç, halk oyunları, bağlama, gitar, bilgisayar, tiyatro branşlarında açıldığı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Yaz Kursları'na Rekor Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement