Dr. Canan'ın Cenazesi Yüksekova'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Dr. Canan'ın Cenazesi Yüksekova'da Toprağa Verildi

Dr. Canan\'ın Cenazesi Yüksekova\'da Toprağa Verildi

Kansere yenik düşen BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ın yeğeni Doktor İshak Canan cenazesi Yüksekova ilçesinde toprağa verildi.

06.01.2014 16:51

Kansere yenik düşen BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ın yeğeni Doktor İshak Canan cenazesi Yüksekova ilçesinde toprağa verildi.

Kemik iliği kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde dün sabah vefat eden Dr. Canan'ın cenazesi, Yüksekova'nın Karlı köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze töreninde konuşan BDP Hakkari Milletvekili Canan, genç doktorun yıllardır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ettiğini söyledi.

Canan, "Evladımız mesleğe başladıktan bir sene sonra dünya evine girdi. Bir yıl sonra da bu amansız hastalığa yakalandı. Yaklaşık yedi yıldır bu hastalıkla mücadele ediyordu. Bugün evladımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meslektaşları ve sevenleri bu kötü günde bizleri yalnız bırakmadı. Meslektaşlarından gelen mesajlar, sunulan destek ve bizi yalnız bırakmayan tutumlarla teselli bulduk" dedi.

Taziyelerin milletvekili Canan'ın köydeki evinde kabul edileceği belirtildi.

Törene Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, Esendere Belediye Balkanı Hurşit Altekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İl Sağlık Müdürü Bilal Ecer, Baro Başkanı Muhittin Güngör, Dr. Canan'ın ailesi, yakınları ile çok sayıda meslektaşı katıldı. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dr. Canan'ın Cenazesi Yüksekova'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement