Dü'de "Etkili İletişim ve Beden Dili" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Dü'de "Etkili İletişim ve Beden Dili" Konferansı

Düzce Üniversitesinde (DÜ) "Etkili İletişim ve Beden Dili" konferansı verildi.

13.01.2012 18:00

Düzce Üniversitesinde (DÜ) "Etkili İletişim ve Beden Dili" konferansı verildi.

Konuralp Merkez Yerleşkesi Salonu'nda gerçekleştirilen konferansın açılışında konuşan DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, katılımcıların iletişim yöntemlerinde kullandığı sözcüklerde ve kullandıkları beden dilinde olumlu etki görüleceğini belirtti.

Sakarya Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Halkla İlişkiler ve Pazarlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Işık ise karşılıklı iletişimde sözcüklerin uygun seçilmesi, yerinde kullanılması, duygu, düşünce, ilgi, ihtiyaç, istek ve hislerin doğru ifade edilmesinin başarılı ilişkiler kurulmasında önemli bir role sahip olduğunu anlattı.

İkili ilişkilerde beden dilinin, ses tonunun, görünüşün ve olumlu mesajın çok önemli olduğuna dikkati çeken Işık, konuşmasını görsel örneklerle devam ettirdi.

Konferansa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Prof. Dr İsmail Ercan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dü'de 'Etkili İletişim ve Beden Dili' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement