Dumlu Asfalt İçin Eski'yi Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Dumlu Asfalt İçin Eski'yi Bekliyor

Dumlu Asfalt İçin Eski\'yi Bekliyor

Yakutiye Belediyesi, Dumlu mahallesinde asfalt çalışmasına başlamak için ESKİ'nin altyapı çalışmasının tamamlanmasını bekliyor.

27.05.2013 14:32

Yakutiye Belediyesi, Dumlu mahallesinde asfalt çalışmasına başlamak için ESKİ'nin altyapı çalışmasının tamamlanmasını bekliyor. ESKİ Genel Müdürü Remzi Etrek ile Dumlu sokaklarında inceleme yapan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, işlerin hızlandırılmasını istedi. Korkut, "Asfalt çalışması yapacağız. Ama ESKİ'nin alt yapı çalışması var. Mecburen onları bekliyoruz. Genel Müdürden ellerini çabuk tutmalarını istedim" dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Dumlu'da yol ve çevre çalışması yapmak için ESKİ'nin buradaki alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Korkut, "Dumlu mahallemiz asfaltı bekliyor, bizde ESKİ'nin çalışmasını tamamlamasını bekliyoruz. Alt yapı önemli, Genel Müdür bizi ve Dumlu mahallesi sakinlerini bilgilendirdi. Hatların yenilenmesi gerekiyormuş. Bizde hat çalışmasının ardından asfalt ve kaldırım çalışması yapacağız" şeklinde konuştu.

ERTEK, İHALE SÜRECİNİ İZLEYECEĞİZ

Dumlu mahallesinde proje üzerinden Başkan Korkut ve Dumlu sakinlerine bilgi veren ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, "Hatları yeniliyoruz. Zorunlu olarak ihale sürecini izlememiz gerekiyor. Çok hızlı hareket etmeye çalışıyoruz. Erzurum'un tamamında hatları yeniliyoruz. Dumlu sakinlerinin biraz daha sabretmesini bekliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dumlu Asfalt İçin Eski'yi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement