Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kılıçoğlu Danış Towers ve Kılıçoğlu Platin Konakları önünden geçerek, eski adı Cengizhan Caddesi olan Erdal İnönü Caddesine bağlantıyı doğrudan sağlayacak olan yeni bir yol açılması için çalışmalara başladı.
Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait 2 iş makinesi ile sürdürülen çalışmalarda tarlaların arasından yeni bir yol açılması için çalışmalara başlandı.
Dumlupınar Caddesini Erdal İnönü Caddesine doğrudan bağlamak maksadıyla başlatılan çalışmalarda, iş makinelerinin de yardımıyla yol açılması için çalışmalar sürdürülüyor.
Dumlupınar Caddesi mevcut durumda Çamlıbey ve Kurtuluş Caddelerinden geçilerek eski adı Cengizhan Caddesi olan Erdal İnönü Caddesine bağlanıyor. Yol çalışmasının ardından doğrudan bağlantı sağlanacağı, çalışmaların kısa sürede bitirilmesinin ardından yolun yeni bölümünün vatandaşların kullanımına açılacağı belirtildi.
(SŞ - )
06.07.2012 12: 32: 32
TSI
NNNN - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Dumlupınar Caddesinde Yeni Yol Çalışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?