Başkan Gençay özel bireylerle bir araya geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Başkan Gençay özel bireylerle bir araya geldi

Başkan Gençay özel bireylerle bir araya geldi
03.12.2025 15:48  Güncelleme: 15:51

Didim Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bireyler ve aileleri için kahvaltı programı düzenledi. Etkinlikte Başkan Hatice Gençay, erişilebilir kent vurgusu yaparak toplumsal farkındalığın artırılması gerektiğine dikkat çekti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Didim Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında özel bireyler ve aileleri bir araya geldi.

Didim Belediyesi Barış 2 Kafeterya'da gerçekleşen etkinliğe Başkan Hatice Gençay, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği (DİYED) Başkanı Tuncer Kura ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. Etkinlik boyunca özel bireylerle yakından ilgilenen Başkan Hatice Gençay, yaptığı konuşmada erişilebilir kent vurgusu yaptı. Başkan Hatice Gençay, "Özel bireylerimizin her zaman yanında olduk, herkes için erişilebilir bir yaşamı geliştirmek amacıyla olmaya da devam edeceğiz. Kentimizdeki toplumsal farkındalığı arttırmak ve dayanışmayı güçlendirmek için Didim ve Yöresi Engelliler Derneğimizle iş birliği içinde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Samimi bir atmosferde geçen kahvaltının ardından Başkan Hatice Gençay, DİYED Başkanı ve dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği tamamladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gençay özel bireylerle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement