Düsiad'dan Vali Su'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Düsiad'dan Vali Su'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Düsiad\'dan Vali Su\'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Düzce Sanayici ve İş Adamları Derneği (DÜSİAD) son kararname ile Düzce'ye Vali olarak atanan Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28.08.2013 13:58

Düzce Sanayici ve İş Adamları Derneği (DÜSİAD) son kararname ile Düzce'ye Vali olarak atanan Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Ali İhsan Su'ya ziyarete DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, DÜSİAD Eş Başkanı Muzaffer Bülbül, Genç DÜSİAD Başkanı Suat Ünlü, Genç DÜSİAD Başkan Yardımcısı Eser Öztürk, DÜSİAD Genel sekreteri Nuri Türk, DÜSİAD yönetimi katıldı.

DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, DÜSİAD'ın 350 üyesinin olduğunu, gençlerden oluşan bir oluşumlarının olduğunu ve çok kısa bir zamanda da bayan komisyonunun kurulacağını söyledi.

Çakır, DÜSİAD'ın 3 yılda 20'ye yakın ülkeye iş gezisi düzenlediğini belirterek amaçlarının üyelerine destek olmak olduğunu belirtti.

Vali Ali İhsan Su ise, artık bir çok etkinliğin sivil toplum kuruluşlar eliyle yapıldığını belirterek "İlimizde iş adamlarının oluşturduğu derneklerin olması çok önemli. İlimizin gelişimine sağlayan bu kuruluşlar bir düşünce kuruluşu olarak ta hizmet vermekte. Hep birlikte el birliği ile Düzce'yi bulunduğu noktadan ileriye taşımak için çalışacağız" dedi.

Ziyaret konuşmaların ardından sohbet havasında devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düsiad'dan Vali Su'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement