Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü tarafından Rüzgar Enerjisi Teknolojisindeki Gelişmeler ve Aalborg Universty (Denmark) Tanıtımı konulu seminer verildi.
Seminer Aalborg University Department of EnergyTechnology Prof. Dr. Zhe Chen'in katılımı ile Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Seminere Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Erzincanlı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri, Öğretim Elemanları, Araştırma Görevlileri ile birlikte öğrenciler katıldı.
Rüzgar Enerjisi konusunda uzman olan Prof. Zhe Chen rüzgar enerjisi hakkında bilgi ve deneyimlerini Öğretim Üyeleri, Öğretim Elemanları ve Öğrenciler ile paylaştı.
(AOÇ)
04.06.2013 10: 06: 19
TSI
NNNN - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Düzce'de Enerji Teknolojisi Semineri Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?