Düzce'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün tanıtılması amacıyla gençlik standı açıldı.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, kentin çeşitli noktalarına açtıkları stantlarla faaliyetleri konusunda bilgi verdiklerini söyledi.
Dağıtılan broşürlerle Gençlik Merkezi'nin tanıtıldığına dikkati çeken Şiran,
"Gençlerimizi zamanlarını verimli şekilde değerlendirmeleri için Gençlik Merkezi'ne yönlendirmeye çalışıyoruz. Gitar eşliğinde yürütülen tanıtım çalışmasında özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 1. yılının önemine vurgu yapılıyor" diye konuştu.
-"Tekvando Cumhuriyet Kupası" düzenlenecek-
Düzce Tekvando İl Temsilciliği'nce 20 Ekim'de "Tekvando Cumhuriyet Kupası" düzenlenecek.
Bir alışveriş merkezinin zemin katında yapılacak turnuva ile tekvando sporunun tanıtılması amaçlanıyor. 20 Ekim Cumartesi günü 10.00 ve 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek yarışmaya tüm halkın davetli olduğu bildirildi.
Muhabir: Onur Orhan/ Ömer Ürer
Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Düzce'de Gençlik Standı Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.