Düzce'de Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Düzce\'de Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay işbirliğinde düzenlenen 12. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Selçuk Aslan tarafından verildi. Törene Vali Selçuk Aslan, Yeşilay Düzce Şubesi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, Yeşilay Kaynaşlı Şube Başkanı İsmail Korkmaz ve davetliler ile öğrenciler katıldı. Yarışmada derece alan öğrencilere sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığının zararlarını anlatan resim, şiir, karikatür, kısa video, afiş ve kompozisyon dallarında ödülleri verildi.

05.04.2024 12:26  Güncelleme: 12:27

DÜZCE(İHA) – Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay işbirliğinde düzenlenen 12. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Selçuk Aslan verdi.

Akçakoca Gazi Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Selçuk Aslan, Yeşilay Düzce Şubesi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, Yeşilay Kaynaşlı Şube Başkanı İsmail Korkmaz ile davetliler ve öğrenciler katıldı.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak, sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavratmak amacı ile düzenlen resim, şiir, karikatür, kısa video, afiş ve kompozisyon alanındaki yarışmada derece alan öğrencilere ödülleri verildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement