Düzce Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Düzce Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimleri Yapıldı

Düzce Üniversitesi\'nde Rektörlük Seçimleri Yapıldı

2006 yılında kurulan Düzce Üniversitesi'nde rektörlük seçimleri bugün üniversitenin konferans salonunda yapıldı

15.04.2011 15:21

Düzce Üniversitesi'nde yapılan rektörlük seçimlerinde Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bünyamin Dikici 96 oy, görevdeki Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ise 55 oy aldı.

2006 yılında kurulan Düzce Üniversitesi'nde rektörlük seçimleri bugün üniversitenin konferans salonunda yapıldı. Rektörlük seçimlerine Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Prof. Dr. Bünyamin Dikici, Prof. Dr. Metin Aydın, Prof. Dr. Haydar Kamil Çam, Prof. Dr. İsmail Ercan, Prof. Dr. Mehmet Faruk Geyik, Prof. Dr. İsmail Hamdi Kara ve Prof. Dr. Ali Tekin aday olarak katıldı. 224 akademisyenin oy kullandığı seçimlerde Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bünyamin Dikici 96, Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu 55, Prof. Dr. Kamil Çam 37, Prof. Dr. Metin Aydın 30, diğer 4 adaylar ise birer oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Rektör adayı 6 akademisyenin adı Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) bildirilecek. YÖK'ün belirleyeceği 3 akademisyenin ismi ise rektörün belirlemesi için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulacak. - Düzce

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Düzce Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement