Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sonuçlandı

Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sonuçlandı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, "Düzce Yıldızını Arıyor" adı altında Türk müziği dalında ses yarışması düzenledi.

25.06.2014 10:04  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından "Düzce Yıldızını Arıyor" adı altında Türk müziği dalında ses yarışması düzenledi. Yarışmaya 16 genç katıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen Türk müziği ses yarışmasına, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlk Merkezi Müdür Vekili Fatih Keten, Tesisler Şube Müdür Vekili Cahit Demir, İşkur Şube Müdürü Mustafa Tezel, Kültür Müdürlüğü Müdür Vekili Mahmut Kurt, Milli Eğitim Şube Müdürü Bahtiyar Erdoğan, Düzce Sağlık İl Müdür Vekili Fatih Turunç ve çok sayıda davetli katıldı. Jüri üyeliğini Ferit Sönmez, Belgin Akbaş, Bilgegül Ozan, Faruk Genç, İsmail Akbaş ve Feyzullah Dereci'nin yaptığı ses yarışmasına 6 erkek, 9 kız ve 1 grup olmak üzere 16 kişi katıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, açılış konuşmasında, Soma faciasından dolayı ses yarışmasının ertelendiğini belirterek, "Bir hafta boyunca gençlerimiz Düzce'nin sesi olmak için Düzce Belediye Bandosu ve değerli Müzik öğretmenlerimizle çalıştılar. Bu ses yarışmasında emeği geçen Düzce Belediyesi bandosuna ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Yöresel kıyafetlerle yarışmaya katılan gençler bir birinden güzel türküler seslendirerek yeteneklerini sergilediler. Yarışma sonunda 14-21 yaş solo kız kategorisinde Melike Tüysüz birinci, Aleyna Dursun ikinci ve Rumeysa Uyanık üçüncü oldu. 14-21 yaş solo erkek kategorisinde tek olarak yarışan Cihat Toprak birinci olarak kupasını aldı. 14-21 yaş solo çalgı kategorisinde ise keman çalan Cengiz Gür birinci, Çello çalan Elif İrem Özçelik ikinci ve yine keman çalan Yavuz Can Madencioğlu üçüncü oldu.

Toplu çalgı kategorisinde Ney, Bendir ve Zil çalan Ömer Toraman, Kazım Turgut, Habib Yıldız ve İlknur Terzi birinci oldu.

22-29 yaş solo kızda Çiğdem Genç ve solo erkekte Gökhan Keman birinci oldular. Dereceye girmeyi başaranlara protokol tarafından kupa ve başarı belgesi takdim edildi.

Ödül Töreninde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, müziğin evrenselliğini dile getiren ve medeni cesaretleri en iyi şekilde sergileyen ve Düzce'de eşsiz bir gün yaşatan gençleri ve Gençlik Merkezi ekibini tebrik ettiğini söyledi. Dereci, orkestra ve jüri üyelerine de teşekkür plaketi takdim etti.

Yarışma sonrasında dereceye giren gençler Ankara'da yapılacak bölge şampiyonasında Düzce'yi temsil edecek. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Yıldızını Arıyor Ses Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement