Düzceli Atletler Salonda Yarışacak - Son Dakika
Yerel

Düzceli Atletler Salonda Yarışacak

Düzceli Atletler Salonda Yarışacak

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı 2-3 Şubat tarihlerinde İstanbul Ataköy'de Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonasına katılacak.2-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Ataköy'de...

31.01.2013 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı 2-3 Şubat tarihlerinde İstanbul Ataköy'de Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonasına katılacak.

2-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Ataköy'de Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonasına Düzceli Atletler de katılacak. Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonasına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri Meral Şahin ve Ahmet Çeşmeli koordinatörlüğünde 4 sporcu gidecek.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımından Ramazan Tanrıkulu 1500 metre, Hasan Keskin 1500 ve 800 metre, Mesut Yıldırım 400 metre ve Eray Ak 1500 ve 800 metrede Düzce'yi temsil edecek.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı Antrenörü Meral Şahin, " Çocuklarımız bir üst kategoride yarışacaklar. Normalde yıldız kategorisindeler ancak gençler kategorisinde yarışacaklar. Hem kendimizi sınayacağız hem de bireysel anlamda ilk 10'un içine girerek ilimizi temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

(AY)

31.01.2013 16: 19: 17

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzceli Atletler Salonda Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement