Eceabat'ta Tekstil Fabrikası Açılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eceabat'ta Tekstil Fabrikası Açılıyor

10.01.2013 09:40

Eceabat'ta, yeni bir tekstil fabrikası hizmete girecek.

Eceabat'ta, yeni bir tekstil fabrikası hizmete girecek.

Fabrikanın genel müdürü İlker Erişir, fabrikanın Azerbaycan'daki merkez firmanın devamı olacağını, şirket bünyesinde inşaat, turizm, tekstil ve tarım sektörlerinde iş yapılacağını söyledi.

Erişir, çevre yolu yakınlarında 1000 metrekarelik alan üzerine kurulacak fabrikada ilk etapta 35-40 işçinin çalışacağını belirterek, "2 ay içerisinde kapasite 100 kişiye çıkarılacak. Kurulumun ardından büyük markalara bayan dokuma, üst giyim üretimiyle Avrupa pazarına ihracat yapılacak" dedi.

Trakya bölgesinde böyle bir firma kurmak için uzun araştırmalar yaptıklarını dile getiren Erişir, "Daha önce Eceabat'ta 14 yıl boyunca hizmet etmiş bir firmanın yetişmiş insan gücü ve yöre halkının sıcak kanlı olmasından dolayı Eceabat'ı tercih ettik" diye konuştu.

Muhabir: Bülent Ersöz/ Mehmet Bayer

Yayıncı: Doğan Sarıtaş - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eceabat'ta Tekstil Fabrikası Açılıyor - Son Dakika


Advertisement