Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

Edirne Valisi Şahin Açıklaması

"İnsanlık tarihi boyunca gümrükler hep olmuştur her millet hakimiyet sahasının sınırlarını çizmiştir, o sınırlar ayrılıktır ama gümrükler birleştirir"

27.01.2015 08:54

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, ""İnsanlık tarihi boyunca gümrükler hep olmuştur her millet hakimiyet sahasının sınırlarını çizmiştir, o sınırlar ayrılıktır ama gümrükler birleştirir." dedi.

Şahin, Dünya Gümrük Günü nedeniyle bir otelde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, gümrük memurlarının fedakarca çalıştıklarını söyledi.

Gümrüklerin ayrılıkları birleştiren özelliğine vurgu yapan Vali Şahin, "İnsanlık tarihi boyunca gümrükler hep olmuştur her millet hakimiyet sahasının sınırlarını çizmiştir, o sınırlar ayrılıktır ama gümrükler birleştirir. Yazı kışı olmayan devamlı çalışan, bir dakika yavaşladığında yüzlerin ekşidiği bir ortamda çalışıyorsunuz, işiniz zor, hepinizi fedakarca çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın da çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Yalçın, Vali Şahin adına dikilen fidanın sertifikasını Şahin'e sundu. Vali Şahin, Yunanistan'ın Edirne Konsolosu Paraskevi Charitidou ve Bulgaristan Başkonsolosu Lubumir Popov başarılı gümrük personellerine başarı belgesi verdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Adalet Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, Valilik Özel Kalem Müdürü İbrahim Tarancı, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın yanı sıra komşu gümrük kapılarında çalışan Bulgar ve Yunan gümrükçüler de katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement