Edremit Körfezi'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edremit Körfezi'nden Kısa Kısa

10'uncu Ayvalık Kültür Sanat Günleri başladı

03.09.2013 12:22

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Ayvalık Kültür Sanat Günleri başladı.

Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, etkinliklerin başlaması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, programın sanatseverlerin ve sanatçıların, Ayvalık sevdalılarının takvimlerinde yerini aldığını söledi.

Kültür sanat günleri etkinliklerini her yıl bir önceki yıldan daha dolu ve kaliteli çizgiye taşıma çabası içinde olduklarını belirten Türközen, şöyle konuştu:

"Dolu dolu bir program sunmak, Ayvalıklıların ve sanatseverlerin beklentilerine yanıt vermek üzere aylardır hummalı bir şekilde çalışan ekibimiz sayesinde ilçedeki etkinliklerimize bu sene yazarlık atölyelerini ekledik. Atölyeler kapsamında Mario Levi, Mine Söğüt, Aslı Tohumcu, Murat Gürsoy ve İnci Aral bizlerle olacak. Ayvalık'ın kendi değerlerinden olan sanatçılarımızla şiir etkinliği gerçekleştireceğiz. Ayrıca ünlü ressam Hüsamettin Koçan'ın resim sergisi de program kapsamında Ayvalıklı sanatseverlerle olacak."

Türközen, 10 Eylül'de sona erecek etkinlikler kapsamında değişik şarkıcıların konser vereceğini kaydetti.

- Zeytinli Belediye Başkanı kadınlarla kahvaltıda buluştu

Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, beldedeki kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Çınaraltı çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Dalyan ve Altınkum mahallelerin muhtarlarının yanı sıra dernek üyesi ve CHP'li kadınlar katıldı.

Arslan, tek çözümün sandık olduğuna değinerek, kim kiminle nasıl yönetilmek isteniyorsa o konuda kendini temsil ettiğine inandığı kişi ve partiye destek vererek sonuca ulaşacağını söyledi.

Kendisini kırmayarak davetine katılan tüm kadınlara teşekkür eden Arslan, "CHP'li bir belediye başkanı olarak sizlere 3 yıldır hizmet etmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyorum. Belediye hizmetlerimiz beldemize, partimize ve siz değerli dostlara verdiğimiz önemin bir ifadesidir" dedi.

- Edremit'te eski ev çöktü

Edremit'te eski bir evin çökmesi sonucu park halindeki 2 otomobil zarar gördü.

Kapıcıbaşı Mahallesi'ndeki eski bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Çöken binanın yakınında park halindeki 2 otomobilde zarar oluştu.

Edremit Belediye Zabıta Müdürlüğü bölgede güvenlik önlemi alırken, İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü konuyla ilgli inceleme başlattı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edremit Körfezi'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement