Edremit'te 'Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı' Paneli - Son Dakika
Yerel

Edremit'te 'Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı' Paneli

Edremit\'te \'Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı\' Paneli

Edremit Belediyesi, ‘Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı’ başlığıyla Atatürk Gençlik Merkezi’nde panel düzenledi.

27.01.2023 17:17  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Belediyesi, 'Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı' başlığıyla Atatürk Gençlik Merkezi'nde panel düzenledi.

Belediye ile Edremit Lisesi Mezunlar Derneği'nin birlikte Atatürk Gençlik Merkezi'nde düzenlediği 'Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı' paneline yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi. Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan'ın moderatörlüğünde yürütülen panelde mübadelenin 100 yıl sonraki kültürel etkileri konuşuldu.

Panelistler Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Prof. Dr. Kemal Arı, Fransa EISTI Politeknik Üniversitesi Prof. Dr. Kenan Mortan, Edremit Belediyesi Kültür Müdürü Cumhur Dokur ve araştırmacı-yazar Kemal Girgin; mübadeleyle ilgili bilgilerini katılımcılarla paylaştı. Mübadeleyle gelen ailelerin çocukları ve torunları da panelde görüşlerini belirterek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Panelin sonunda panelistlere hediyeleri takdim edildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Edremit'te 'Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement