Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Yeni Genel Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Yeni Genel Başkanını Seçti

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Yeni Genel Başkanını Seçti

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanlığına Gazeteci-Yazar Mustafa Metin Yardımcı seçildi.

26.03.2014 13:05

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanlığına Gazeteci-Yazar Mustafa Metin Yardımcı seçildi. Bir süre önce aktif siyasete girdiği için Genel Başkanlıktan istifa ederek yönetimde kalan Mustafa Akdeniz'den boşalan Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanlığına seçilen Mustafa Metin Yardımcı, aynı zamanda Birliğin kurucuları arasında yer alıyor.

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Merkezinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında yapılan seçimde önerilen tek isim olan Gazeteci-Yazar Mustafa Metin Yardımcı oy birliğiyle Genel Başkan seçildi.

Seçimden sonra konuşan Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı Mustafa Metin Yardımcı, kendisini bu göreve layık gören tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, "Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinciyle, hemşehrilerimizi en iyi şekilde temsil edebilmek, hemşehrilerimize faydalı işlere imza atabilmek adına yaptığımız çalışmaları azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün bölgemizde faaliyet gösteren 25 Ağrı hemşehri derneğimiz var. Bu derneklerimizin hepsi, kendi bölgelerinde başarılı çalışmalar yürüterek, çeşitli projeler üretiyorlar. Ayrıca, Ege Bölgesi'nde 300 binden fazla, İzmir'de de 120 bin civarında Ağrılı yaşıyor. Hemşehrilerimiz arasında iletişim köprüsü kurabilmek, zorda olan hemşehrilerimize gücümüz yettiğince yardımcı olabilmek, İzmir'de veya Ege Bölgesinin farklı bir kentinde doğan, yaşamını sürdüren Ağrılı hemşehrilerimize, gençlerimize kalıcı eserler bırakmak için çalışacağız. Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği, gerek örgütlenme modeli, gerekse klasik hemşehri yapılanması dışında yaptığı, yapacağı çalışmalarla bölgemizin en çok ses getiren sivil toplum kuruluşları arasında bulunmaya devam edecektir." dedi.

GÜÇLÜ YÖNETİM

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Birim Başkanlıklarından oluşan güçlü yönetim kadrosuyla hemşehrilerine, İzmir- Çankaya'daki Genel Merkezi'nde hizmet veriyor. Her geçen gün yeni isimlerle gücünü ve etkinliğini artıran Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği'nin yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Mustafa Metin Yardımcı Genel Başkan, Paşa Çelebi Siyasi İlişkiler Birim Başkanı,Sabahattin Elçi Hukuki İlişkiler Birim Başkanı, Metin Gültekin Derneklerle İlişkiler Birim Başkanı, Adnan Aktaş Sosyal İlişkiler Birim Başkanı, Mustafa Akdeniz Birim Başkanı, Yasin Kimsesiz İlçelerle İlişkiler Birim Başkanı, Naci Aslan Araştırma-Geliştirme Birim Başkanı, Mehmet Kaya Ekonomik İlişkileri Güçlendirme Birim Başkanı, Hamza Çalıkkılıç Kürtçe Medyadan Sorumlu Birim Başkanı, Esat Yılmaz Sosyal Yardımlar Birim Başkanı, Bahattin Arslan Kültür ve Sanat Birim Başkanı, Mehmet Tunç Metropol İlçeler Birim Başkanı, Kenan Kimsesiz Halka İlişkiler Birim Başkanı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Yeni Genel Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement