Eğitim Fuarına Renk Kattılar - Son Dakika
Yerel

Eğitim Fuarına Renk Kattılar

Eğitim Fuarına Renk Kattılar

Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı törenle açıldı.

04.05.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı törenle açıldı.

Açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz'un yaptığı eğitim fuarında okullar kendilerini tanıttı. Fuarda görücüye çıkan okullar açtıkları stantlarda alanlarında yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Milli Egemenlik Parkında açılan ve bir gün süren fuara ilçede mesleki eğitim veren 4 okul katıldı. Muhasebe ve bilişimden robot tasarımına, hasta bakımından güzellik ve saç kesimine kadar bir çok çalışma yer aldı. Okullar sahip oldukları araç gereç ve teknik donanımlarını da ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı yol çizgilerini takip eden robot fuarın en çok ilgi gören eseri oldu.

Gruplar halinde fuar alanına gelen 8. sınıf öğrencileri stantları gezerek bilgi aldı. Fuar alanını ziyaret eden Şefkat Kreş Anaokulu öğrencileri ise fuara ayrı bir renk kattı. Rengarenk kıyafetleriyle alanı dolduran minikler bir anda fuarın ilgi odağı oldu.

Öğretmenlerinin gözetiminde stnadları gezen minik öğrenciler abilerinin yaptığı çalışmaların ne olduğunu şaşkın bakışlarla anlamaya çalıştı. Kız Meslek Lisesi öğrencileri de çocukların el ve yüzlerine yaptığı boyama resimlerle onlara sürpriz yaptılar.

Fuarın düzenlenme amacının ise TEOG sınavına giren 8. sınıf öğrencilerinin okulları yakından tanıyarak doğru tercih yapmalarına yardımcı olmak şeklinde açıklandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Fuarına Renk Kattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement