Eğitim İş 10-17 Kasım'da Tüm Okullarda Atatürk ve Cumhuriyeti Anlatacak - Son Dakika
Yerel

Eğitim İş 10-17 Kasım'da Tüm Okullarda Atatürk ve Cumhuriyeti Anlatacak

Eğitim İş 10-17 Kasım\'da Tüm Okullarda Atatürk ve Cumhuriyeti Anlatacak

Eğitim İş Didim Temsilcisi İbrahim Ata, 10-17 Kasım tarihleri arasından tüm okullarda Atatürk ve cumhuriyeti anlatılacağını belirtti.
Eğitim İş Didim Temsilcisi İbrahim Ata, yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizin kuruluş gerekçeleri yok"...

09.11.2013 10:55

Eğitim İş Didim Temsilcisi İbrahim Ata, 10-17 Kasım tarihleri arasından tüm okullarda Atatürk ve cumhuriyeti anlatılacağını belirtti.

Eğitim İş Didim Temsilcisi İbrahim Ata, yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizin kuruluş gerekçeleri yok sayılarak ve cumhuriyetin kurumları dönüştürülerek karşı devrimin kurumsallaşması yolunda önemli adımlar atılmaktadır. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığı, karşı devrimin üssü haline getirilerek ulusal değerlerimiz eğitim sistemimiz içerisinden yasa ve yönetmelikler aracılığı ile bir bir çıkarılmaktadır. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek nesillerin zihninden ulusal belleğimiz silinmeye çalışılmaktadır. Bunun son örneği ise İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik ile Öğrenci Andı'nın kaldırılması olmuştur. Eğitim-İş tarafından hazırlanan ders planı dahilinde ülke genelinde tüm okullarda ilk ders saatinde Atatürk'ü ve cumhuriyeti anlatacaklardır. 'Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' emrini Atatürk'ten alan biz öğretmenler, sorumluluğumuzun bilinciyle ulusumuzun varoluş gerekçeleri olan cumhuriyeti ve Atatürk'ü öğretmeye devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim İş 10-17 Kasım'da Tüm Okullarda Atatürk ve Cumhuriyeti Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement