Eğitimci Yazar Cihat Şener'den Öğrencilere Tavsiyeler - Son Dakika
Yerel

Eğitimci Yazar Cihat Şener'den Öğrencilere Tavsiyeler

Eğitimci Yazar Cihat Şener\'den Öğrencilere Tavsiyeler

Eğitimci Yazar ve Televizyon Programcısı Cihat Şener, Antalya'nın Demre ilçesinde "Hayatımız Sınav" isimli bir seminer verdi.

17.05.2013 17:34

Eğitimci Yazar ve Televizyon Programcısı Cihat Şener, Antalya'nın Demre ilçesinde "Hayatımız Sınav" isimli bir seminer verdi.

Öğrencilerin televizyonlardan yakından tanıdığı Cihat Şener'i dikkatle dinleyen Demreli öğrenciler kafalarına takılan soruları da sorma fırsatı buldular. İstanbul Aydın Üniversitesi, Pergel Yayınları ve Akdeniz Çözüm Dershaneleri'nin ortaklaşa düzenlediği Demre Düğün Salonu'ndaki seminerde öğrencilere sınava bir ay kala bilinçli davranmaları gerektiğini anlatan Şener, akıllı davranarak sınav heyecanını en aza indirmenin mümkün olacağını belirtti.

Tamamladıkları konulardan istedikleri netleri yapamayan öğrencilerin bu konulara tekrar bakmaları tavsiyesinde bulunan Şener, bir net ile ortalama 5 bin kişinin önüne geçebilecekleri bilgisini verdi. Günlük çalışma saatleri ve çözülmesi gereken soru miktarlarının kişiden kişiye değiştiğini de hatırlatan Şener, "Önemli olan, verimli çalışmak. Bir aylık zamanı iyi değerlendirerek bir ömür kazanma fırsatımız olduğunu aklımızdan çıkarmamak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimci Yazar Cihat Şener'den Öğrencilere Tavsiyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement