Eğitime Katılacaklar Kurayla Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Eğitime Katılacaklar Kurayla Belirlendi

Eğitime Katılacaklar Kurayla Belirlendi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının 26 Mayıs-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek girişimcilik eğitimine katılacaklar kurayla belirlendi.

23.05.2014 11:46  Güncelleme: 11:42

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının 26 Mayıs-5 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek girişimcilik eğitimine katılacaklar kurayla belirlendi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale İŞKUR ve KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü'nün işbirliği ile gerçekleştirilen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin on birinci dönemine katılacaklar Çanakkale 1. Noteri huzurunda çekilen kurayla belirlendi. 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılmak üzere 81 kişinin başvurması üzerine, programa katılacak 24 kişi ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İÇDAŞ Salonu'nda Çanakkale 1. Noter Vekili Elif Irmak huzurunda kura ile belirlendi. Çekilişe, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Mildon, İşkur Müdür Ali Çalışkan, İşkur Uzmanı Aysel Eskici, Kosgeb Müdürü Erdoğan Yüksel ve ÇTSO Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Engin Erdoğan katıldı. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin on birinci dönemi 26 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Mildon, kurayı izlemek üzere gelen başvuru sahiplerine hitaben yaptığı konuşmada, bundan önce gerçekleştirilen eğitimlerin son derece başarılı geçtiğini ve daha önceki eğitimleri bitirip kendi işyerlerini açanların sayısının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Mildon, girişimcilik eğitim programlarına yoğun bir ilgi olduğunu, ÇTSO'nun bu eğitimleri düzenlemeyi sürdüreceğini vurgulayarak, Kosgeb tarafından yeni işletme kurmak isteyenlere verilen desteğin hem girişimcilere hem de ülke ekonomisine can suyu sağladığını ifade etti. Mildon, günümüzde global ekonominin yeni kurulan Kobiler le her geçen gün büyüyerek ivme kazandığını, açılan yeni istihdam kapılarının ülke ekonomisine pozitif katkılar sağladığını Oda olarak bu tür girişimlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çanakkale 1. Noter Vekili Elif Irmak'ın, başvuru yapan 81 kişinin tek tek ismini okumasından sonra kuraya geçildi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Mildon, İşkur Müdür Ali Çalışkan ve Kosgeb Müdürü Erdoğan Yüksel'in n çektiği kura sonucunda 24 asil ve 10 yedek katılımcı belirlendi. ÇTSO ile KOSGEB Çanakkale Şube Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen eğitimleri konunun uzmanı eğitimci Barış Göker veriyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitime Katılacaklar Kurayla Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement