El Emeği Ürünler Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

El Emeği Ürünler Görücüye Çıktı

El Emeği Ürünler Görücüye Çıktı

Nene Hatun Aile Merkezi’nde eğitim alan kursiyerler, bir yıllık emeklerini yıl sonu sergisi ile görücüye çıkardı.

29.06.2014 10:58

Nene Hatun Aile Merkezi'nde eğitim alan kursiyerler, bir yıllık emeklerini yıl sonu sergisi ile görücüye çıkardı.

El emeği ürünlerin görücüye çıktığı serginin açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve eşi Zeliha Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal AK, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve kursiyerler katıldı.

İğne oyası, rölyef, ahşap boyama ve dikiş branşlarında eğitim gören 60 kursiyerin ortaya koyduğu eserler beğeni topladı. Sergiye konuk olarak katılan kaligrafi sanatçısı Emrullah Fidan'ın ilk kişisel sergisi ise büyük ilgi gördü. Yaklaşık iki yıldır kaligrafi güzel yazı sanatıyla ilgilendiğini kaydeden Fidan, "İlk sergim olduğu için heyecanlı ve bir o kadar da mutluyum" dedi.

"KENDİME DİKTİM SEVEREK GİYECEĞİM"

Öğrenci olduğu için eğitiminden arta kalan zamanda aile merkezinin dikiş kursuna geldiğini belirten merkezin en küçük kursiyeri Büşra Yıldız (18), "Öğrenciyim ama aynı zamanda bir şeyler üretmek istedim. Dikiş dikmeyi öğrenirken ilk başlarda çok zorlandım, öğretmenlerimiz çok yardımcı oldu. İleride belki de mesleğim olacak. Diktiğim elbiseleri kendi üzerime göre diktim ve severek giyeceğim" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel El Emeği Ürünler Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement