Elazığ Tso ile Vakıfbank Arasında Protokol - Son Dakika
Yerel

Elazığ Tso ile Vakıfbank Arasında Protokol

Elazığ Tso ile Vakıfbank Arasında Protokol

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Vakıfbank Şubesi arasında oda üyelerine kredi konusunda çeşitli kolaylıklar sağlanacak protokol imzalandı.

18.06.2012 17:06

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Vakıfbank Şubesi arasında oda üyelerine kredi konusunda çeşitli kolaylıklar sağlanacak protokol imzalandı.

İmzalanan protokolle, VakfıBank tarafından oda üyelerine, düşük faiz ve uygun ödeme koşulları ile kredi seçenekleri ve bankanın diğer ürünlerinin sunulacağı belirtildi. Elazığ TSO Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokol töreninde konuşan Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ, ticaret camiası ve KOBİ'lerin finansmana erişme ve bankacılık hizmetlerinden istifade etmeleri için bankalarla yapılan görüşmeler ve talepler doğrultusunda çeşitli protokoller imzaladıklarını belirtti. Finans sektörü ile ticaret camiasının et ve tırnak gibi iç içe olduğunu ancak, birbirini tamamlayan bu iki sektörün arasında zaman zaman iletişim noktasında sıkıntılar yaşanabildiğini aktaran Şekerdağ, "Biz özellikle bankacılık sektörünün KOBİ'lere ve ticaret camiasına daha olumlu yaklaşmasını, kolaylaştırıcı ve sorun çözücü olmasını istiyoruz. Bu konuda bir süre önce toplantılar yaparak bu taleplerimizi banka ve finans sektörü temsilcilerine ilettik. Toplantının ardından ciddi çalışmalar yaparak, protokol hazırlayan ve üyelerimize önemli fırsatlar sunan banka şubelerimiz oldu. Bunlardan biri de Vakıflar bankasıdır. Kredi kullanacak olan üyelerimize de ödeme kolaylığı ve bol kazançlı günler temenni ediyorum" dedi.

Vakıfbank Elazığ Şube Müdürü Selçuk Bayraktutan ise kentteki KOBİ'lerin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda son derece cazip ödeme koşullarını içeren bir paket hazırladıklarını belirterek, "Protokol uyarınca oda üyelerine düşük faiz ve uygun ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri ve bankanın diğer ürünleri sunulacak" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Tso ile Vakıfbank Arasında Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement