Elmalı Deresi Taşkın Koruma İhalesi 13 Haziran'da - Son Dakika
Yerel

Elmalı Deresi Taşkın Koruma İhalesi 13 Haziran'da

Elmalı Deresi Taşkın Koruma İhalesi 13 Haziran\'da

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Kutlubeyyazıcılar Köyü Elmalı Deresi taşkın koruma inşaatı yapım işinin 13 Haziran 2016 tarihinde DSİ 23. Bölge Müdürlüğünce Kastamonu’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

20.05.2016 13:19

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Kutlubeyyazıcılar Köyü Elmalı Deresi taşkın koruma inşaatı yapım işinin 13 Haziran 2016 tarihinde DSİ 23. Bölge Müdürlüğünce Kastamonu'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Elmalı Deresi taşkın koruma işi kapsamında 716 metre taşkın riskinin ortadan kaldırılacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Amasra Horhor Deresi, Çakraz Büyükdere, merkez Hasanlar Deresi, Abdipaşa'daki beş adet dere, Kurucaşile'deki dereler, Kumluca Çayı, Ulus Çayı ve Çerçi Deresi, Budamış Çayı ile üniversite kampüsünden geçen Kutlubeyyazıcılar köyü ana deresi taşkın koruma inşaatlarının yapımının da devam ettiğini ifade etti. Tunç, Budakdüzü ve Kutlubeydemirci 1 ve 2 nolu derelerin yapım ihalesinin de 10 Haziran günü yapılacağını söyledi. Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da her alanda dev yatırımlara imza attıklarını, bu yatırımlarda Devlet Su İşleri yatırımlarının da büyük yer tuttuğunu belirterek, halen Bartın'da 3 adet baraj, 1 adet gölet, ırmak ıslah projesi ve içme suyu projesinin gerçekleştirilmekte olduğunu, 26 adet taşkın koruma çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Tunç, DSİ'nin gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar için Başbakana ve Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür ettiğini ifade etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elmalı Deresi Taşkın Koruma İhalesi 13 Haziran'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement