Emekliler Derneğinden "Emekliler Diksin Torunları Yesin" Projesi - Son Dakika
Yerel

Emekliler Derneğinden "Emekliler Diksin Torunları Yesin" Projesi

Emekliler Derneğinden "Emekliler Diksin Torunları Yesin" Projesi

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, İl Tarım Müdürlüğünün katkılarıyla “Bir Fidanda Sen Dik” kampanyasıyla, “Emekliler Diksin Torunları Yesin” sloganıyla üyelere ücretsiz fidan dağıtacakları söyledi.

12.03.2015 15:46

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, İl Tarım Müdürlüğünün katkılarıyla "Bir Fidanda Sen Dik" kampanyasıyla, "Emekliler Diksin Torunları Yesin" sloganıyla üyelere ücretsiz fidan dağıtacakları söyledi.

Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fidan dağıtım törenin Vali Orhan Alimoğlu ve Milletvekili Osman Kahveci'nin katılımlarıyla 16 Mart Pazartesi günü saat 10,00'da İl Tarım Müdürlüğünün önünde yapılacağı belirterek, " Göreve geldiğimizden buyana emeklilerimize yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha katmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Sevgili Peygamberimizin dediği gibi "Yarın kıyamet kopacağını bilseniz bile bir ağaç dikin" sözünden yola çıkarak Valimizin destekleri ile Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi olarak İl Tarım Müdürlüğünün katkılarıyla "Bir Fidanda Sen Dik" kampanyasıyla, "Emekliler Diksin Torunları Yesin" sloganıyla emekli üyelerimize ücretsiz fidan dağıtacağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekliler Derneğinden 'Emekliler Diksin Torunları Yesin' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement