Emet Anadolu Sağlık Lisesi Voleybol'da Şampiyon Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emet Anadolu Sağlık Lisesi Voleybol'da Şampiyon Oldu

Emet Anadolu Sağlık Lisesi Voleybol\'da Şampiyon Oldu
18.04.2012 18:47

Kütahya'nın Emet ilçesinde belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emet Gençlik Spor Merkezi işbirliği ile düzenlenen Liseler Arası 1.Voleybol Bahar Turnuvası'nda Emet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kız Voleybol Takımı, namağlup İlçe Birincisi oldu.

Kütahya'nın Emet ilçesinde belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emet Gençlik Spor Merkezi işbirliği ile düzenlenen Liseler Arası 1. Voleybol Bahar Turnuvası'nda Emet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kız Voleybol Takımı, namağlup İlçe Birincisi oldu.

Emet Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Kupa Töreni'nde birincilik kupasını Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'nın elinden alan Voleybol Takımı, şampiyon oyuncular için Emet Thermal Otel'de düzenlenen akşam yemeğine katılarak şampiyonluklarını kutladılar.

Okul müdürü Salih Kilitçi, başta Emet belediyesi olmak üzere turnuvaya katkı veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Kilitçi, Kültürel ve sportif faaliyetlerin eğitim kurumları için vazgeçilmez olduğuna değinerek, " Bu tür faaliyetler öğrenci başarısı ve bireysel gelişimine pozitif katkı sağlamaktadır" diye konuştu.

(MU-EFE-

18.04.2012 18: 27: 58

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emet Anadolu Sağlık Lisesi Voleybol'da Şampiyon Oldu - Son Dakika


Advertisement