Emniyetten AYTO'ya Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Emniyetten AYTO'ya Teşekkür

Emniyetten AYTO\'ya Teşekkür

Aydın Emniyet Müdürlüğü, polislerin ödüllendirilmesine katkıda bulunan AYTO'ya teşekkür plaketi verdi.

07.02.2013 10:39

Aydın Emniyet Müdürlüğü Aydın'daki başarılı polislerin ödüllendirilmesine öncülük edip polislerin ödüllendirilmesine katkıda bulunan Aydın Ticaret Odası'na (AYTO) teşekkür plaketi verdi.

Aydın Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni uygulamaya konan 'Ayın Polisi' uygulaması çerçevesinde yapılan törende başarılı polislere çeyrek altınla ödüllendirilmesine AYTO'nun öncülük ettiği bildirildi. Aydın Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Ticaret Odasına gerçekleştirdiği ziyaretlerde ele alınan konunun topluma daha iyi hizmet verebilmek adına atılmış bir adım olduğunu söyledi. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu tarafından polislerinin yağmur çamur demeden görev yaptığını ve bu polislerin mutlaka teşvik edilerek ödüllendirilmesi gerektiğinden bahsettiğini kaydeden Ahmet Turan Temel, bu anlamda AYTO'ya teşekkür etti. AYTO tarafından belirlenen isimlerin dışında kendileri tarafından belirlenen polislere de ödüllendirmek istediklerini kaydeden Temel, 24 polisin ödüllendirilmesini katkıda bulunan AYTO yönetimine şükranlarını sundu.

Başarılı polislere birer çeyrek altın ile ödüllendiren AYTO Yönetimi törene tam kadro katılırken, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, oda olarak Aydın esnafının mal ve can güvenliği açısından polisin kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyledi. Ahmet Turan Temel'in göreve başladıktan sonra iki defa kendilerine ziyaret ettiğini belirten Dokuzlu, fedakarca görevini yapmaya çalışan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Törende başarılı polislere özülleri Vali Kerem Al, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel tarafından verilirken, Emniyet Müdürlüğü adına Vali Kerem Al tarafından AYTO Meclis Başknaı Parmaksız ve Dokuzlu'ya teşekkür plaketi verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyetten AYTO'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement