Endura Şampiyonası'nda Urla'nın Gururu Oldu - Son Dakika
Yerel

Endura Şampiyonası'nda Urla'nın Gururu Oldu

Endura Şampiyonası\'nda Urla\'nın Gururu Oldu

Urlalı İbrahim Ercansungur kardeşler, 2012 Türkiye Enduro Şampiyonası E2B sınıfı birincisi olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

24.11.2012 09:21

Urlalı İbrahim Ercansungur kardeşler, 2012 Türkiye Enduro Şampiyonası E2B sınıfı birincisi olarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun organize ettiği ve Antalya Enduro Motosiklet Kulübü'nün düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 7. ayağı, Antalya Çakırlar mevkiinde gerçekleştirildi. İzleyenler extreme test etabında heyecan dolu anlar yaşarken, yarışta Urlalı gençler Yaşar ve İbrahim Ercansungur kardeşler üstün performanslarıyla takdir topladılar. İbrahim Ercansungur orman ve seyirci etaplarında sergilediği başarılı performansıyla kendi sınıfında (E2B) birinci olarak kürsüde kupayı kaldırma şansını yakaladı. Yaşar Ercansungur ise, motorundaki mekanik arıza yüzünden yarıştan çekilmek zorunda kaldı.

Sezonun tüm yarışlarına katılarak Antalya'da yapılan son yarışta aldığı tam puanla sınıfında 57 kişiyi geride bırakıp 2012 Türkiye Enduro Şampiyonası E2B klasmanı 1'ncisi olarak adını şampiyonlar arasına yazdıran İbrahim Ercansungur'un başarısı Urlalıları da gururlandırdı.

İbrahim Ercansungur, sezonu şampiyon olarak tamamlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, gelecek sezonda daha iyi performans göstermek için şimdiden kardeşi Yaşar Ercansungur ile çalışmalara başladıklarını söyledi. Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nun her zaman yanlarında olduğunu ve desteklerini esirgemediğini de dile getiren Ercansungur, Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Endura Şampiyonası'nda Urla'nın Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement