Enez Beton Santrali ve Parke Taşı Fabrikası Ay Sonunda Hizmete Girecek - Son Dakika
Yerel

Enez Beton Santrali ve Parke Taşı Fabrikası Ay Sonunda Hizmete Girecek

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, beton santrali ve parke taşı fabrikasının gelecek yıl yaz ayında hizmete gireceğini bildirdi.

02.09.2015 10:46

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, beton santrali ve parke taşı fabrikasının gelecek yıl yaz ayında hizmete gireceğini bildirdi.

Bostancı, belediye tarafından yaptırılan beton santrali ve parke taşı fabrikasında incelemelerde bulundu.

Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tesisin 3 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Çalışmaların kısa süre sonra tamamlanacağını aktaran Bostancı, "Mayıs ayında faaliyete geçecekti ihale koşullarından kaynaklanan gecikme ile büyük ihtimalle eylül ayı sonunda üretime başlarız. Tatilciler çamur ve  tozdan kurtulacak. Turizm bölgesi olmamız nedeniyle makyaja ihtiyacımız vardı. Bu yolları yapmamız için 30 milyon liraya ihtiyacımız vardı. Bunu Keşan'dan alıp yapmamız imkansızdı" diye konuştu.

Vatandaşların 2016'da çamurlu ve tozlu yol görmeyeceğini aktaran Bostancı, şunları kaydetti:

"Ana arterlerin tümünü yapmış olacağız. Bununda projesini nasıl yapacağımızı planladım. Bu hizmeti gelecek yaza yetiştirmeye çalışacağız. Bu bizim büyük bir övünç kaynağımızdır. Şu anda belediyede 100 kişi çalışıyor. İnsanlara her geçen gün büyük bir iş istihdamı yaratıyoruz. Enez sosyal, ekonomik, kültürel alanda kendini bulma noktasına geliyor. Çevre köyleri ve ilçelerine ekonomide bende varım diyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Enez Beton Santrali ve Parke Taşı Fabrikası Ay Sonunda Hizmete Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement