Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi'ndeki Çocuklar İçin 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi'ndeki Çocuklar İçin 23 Nisan Kutlaması

24.04.2012 16:40

İnönü Üniversitesi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

İnönü Üniversitesi Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, rektör yardımcıları Prof. Dr. Süheyla Ünal ve Prof. Dr. İsmail Özdemir ile Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Bayram Murat Asma, BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, merkezde eğitim gören engelliler, jimnastik, halk oyunları ve mehteran gösterileriyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Engelli çocuklar, etkinlikte şiirler okudu.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi'ndeki Çocuklar İçin 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika


Advertisement